New born Groepen

Studiofotografie

prijzen &
mogelijkheden

Divers op locatie Zwanger baby's en kinderen
x


Veel mogelijkheden en vooral persoonlijke aandacht !

Het begrip studiofotografie dient heel breed te worden gezien. Het kan gaan om een fotosessie van kinderen, volwassenen, individuen, groepen en huisdieren.
Onze fotostudio is groot genoeg om een groep van 40 personen in te fotograferen !
Ook is het mogelijk om de fotografie op locatie te laten plaatsvinden.
Hieronder ziet u eerst beknopt onze mogelijkheden en bijbehorende prijzen, verderop vindt u de nadere toelichting.
Voor studiofotografie dient altijd een afspraak te worden gemaakt, bij voorkeur telefonisch.

Tip: geef een fotosessie cadeau middels een cadeaubon !
kuppens_cadeaubon_4_pers

Wat is er bij een fotosessie inbegrepen ?

Wat zijn de kosten ?

Wat kunt u bestellen van de uitgevoerde fotografieopdracht ?

Zoals hierboven omschreven plannen we voor de fotografie 60 tot 75 minuten in. Binnen deze tijd is het mogelijk om diverse combinaties te fotograferen, zonder meerprijs. Dat wil zeggen bijvoorbeeld de kinderen apart, etc. Soms verloopt de fotografie zo soepel dat niet de volledige door ons gereserveerde tijd nodig is. 

U wordt in onze studio met een drankje ontvangen en ondertussen wordt er met de fotograaf besproken wat de wens is aangaande de stijl fotografie e.d.  Wanneer u eventueel voorbeelden heeft meegenomen dan worden deze op dit moment doorgesproken.

Direct na de fotografie worden de gemaakte opnamen door de fotograaf met u doorgenomen.

U ontvangt vervolgens de geselecteerde opnamen in lage resolutie (voorzien van ons logo) per email. Indien gewenst wordt een aantal van deze opnamen bewerkt aangeleverd (zwart/wit, bepaalde uitsneden, etc.). Zo kunt u thuis rustig uitzoeken wat u eventueel zou willen bestellen. 

Iedere gekozen opname kan besteld worden als digitaal bestand in hoge resolutie. Eventueel in kleur, zwart/wit of sepia. Tevens is het mogelijk om zwart/wit opnamen te bestellen met een kleuraccent. De meerprijs hiervan bedraagt eenmalig € 45,- per bewerkt bestand. 
De hoge resolutiebestanden zijn vrij van rechten te gebruiken: u kunt zelf bepalen wat u ermee doet. 
Ook is het mogelijk om foto's af te laten drukken (diverse formaten), foto's op dibond, MDF of hout te laten maken, doeken of canvassen te laten verzorgen, etc.
Voorbeelden daarvan zijn bij ons in de zaak te zien. Tevens hebben wij een presentatiewand met stalen van lijsten die mogelijk zijn. 

Alle hierboven genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW.